Yüksek talep yarışlarının gerektirdiği ortalamalar

Arda

Global Mod
Global Mod
Madde 8'e göre, UNAM'ın en azından mezun olan lise mezun olan lisenin dört yıl içinde akademik düzeyde tamamlanması ve geçişi talep etmek için minimum ortalama (7.0) olması gerektiğini belirten UNAM genel düzenleme düzenlemelerinde kurulmuştur.

Ancak, bu minimal gereksinimler daha rekabetçi seçeneklere erişmek için yetersizdir.

Akademik Teklif 2025

Unam zaten güncellendi 2025'te derece yerlerinin teklifi okul sisteminizde, önceki işlemden elde edilen verilere dayanarak. En çok talep edilen yarış listesi, başvuran sayısına göre sınırlı alanlarla devam etmektedir.

Düzenlenmiş geçiş hakkı olan ve bir avantaj olarak kabul edilebilen başvuru sahipleri, teklifin seçim yarışması yapanları da düşündüğünü düşünmelidirler.

Ulusal Üniversiteler ve Yüksek Öğretim Kurumları Birliği (Anuies) (Anuies) İstatistik Yükseköğretim Yıllığı 2023-2024'e göre, UNAM'a kayıtlı 229.141 öğrenci vardı.

2023-2024 döngüsünden 44.328 yeni öğrenci sayıldı.

2025-2026 öğretim yılı için asgari ortalamalar

Uygulama sürecinin yönergelerini paylaşan Düzenlenmiş Geçiş ile Öğretici What What What, ayrıca öğretildiği her yarış ve kadro için bir ortalama referans tablosu içerir.

Sadece referans olan ve her yıl verilerin her kuşağın sonuçlarına göre değiştiği, ancak düzenlenmiş geçişle erişilecek minimum ortalamalar hakkında bir fikir verdiği.

Talep edilen kariyerlerde bir alan sağlamak için, bakalorya üç yıl içinde sonuçlanmış olmalı ve genel kayıt düzenlemelerinin 9. maddesine uygun olarak minimum ortalama dokuz (9.0) olmalıdır.

En çok talep yarışları unam en iyi ödenen mi?

Meksika Rekabet Eden Enstitüsü (IMCO) yarışlarını karşılaştırma araçlarına göre, Unam daha fazla talep derecesinin birçoğu daha iyi ücrete sahiptir .

Örneğin, genel tıbbın ortalama aylık 26.163 peso maaşı, özel tıp 43.587 pesoya ulaşır.

Bununla birlikte, ortalama maaşı 20.539 peso olan ve Meksika'daki en iyi ücretli mesleklerin 24. pozisyonunu işgal eden elektrik makine mühendisliği gibi daha az talebe sahip başka kariyerler de vardır.