UNIVA, daha iyi bir dünya için kapsamlı eğitim

Arda

Global Mod
Global Mod
Ayrıca öğrencilerin ve mezunların ihtiyaçlarına göre uyarlanarak mesleki ve kişisel gelişime yönelik kurslar ve atölye çalışmaları aracılığıyla sürekli eğitim sunumunu güçlendirmiştir.

UNIVA ayrıca araştırma ve yeniliğe olan bağlılığıyla da öne çıkıyor: merak ve yaratıcılığa değer verilen bir akademik ortamı teşvik etmek için araştırma merkezleri bulunduruyor ve çeşitli kuruluşlarla işbirliği yapıyor. Bu yaklaşım öğrenmeyi zenginleştirir ve sosyal ve ekonomik ilerleme için kilit alanlarda bilginin ilerlemesine katkıda bulunur.

Ayrıca Meksika içindeki ve dışındaki eğitim kurumları ve şirketlerle stratejik ittifaklar kurmuştur. Sonuç olarak bugün dünya çapında 350'den fazla üniversite ve 348'den fazla bölgesel, ulusal ve uluslararası kuruluşla anlaşması bulunmaktadır.

Bu nedenle, 80.000'den fazla kişiden oluşan bir topluluk oluşturan UNIVA mezunları, yalnızca teknik yeterlilikleriyle değil, aynı zamanda dürüstlükleri ve topluma bağlılıklarıyla da tanınmaktadır.

Giderek birbirine bağlanan ve sürekli gelişen bir dünyada, yüksek öğretimin sınıftaki öğrenmenin ötesine geçmesi gerekir. UNIVA bu gerçeğin farkındadır ve geleceğin zorluklarıyla yüzleşebilecek, değişime liderlik etme konusunda özgüven ve kararlılıkla eksiksiz bireylerin yetiştirilmesine odaklanmaktadır.

Akademik teklifleri hakkında bilgi edinmek için: www.univa.mx