Akademik varlığın zaten aynı hedefe sahip bir programı vardı, sadece CCH Naucalpan'dan öğrencilere ve olumsuz koşullarda bir derece seviyesine yönelikti. Destek, yarıyıl veya öğretim yılının faydalanıcılar için sürdüğü iş günlerinde ücretsiz bir yemek sağlamaktır.
Son duyuru ile UNAM, sosyo -ekonomik çalışmalara göre, lise için bir pilot programı ihtiyaç duyan öğrenciler için “tamamlayıcı gıda desteği” olarak uygulayacak.
Buna ek olarak, kurum ayrıca diğer destek burslarına ek olabilecek gıda desteği vermek için kafeterya alanı kullanılarak elde edilen kaynakları da tahsis edecektir.
Gereksinim
2025-2 Beslenme Destek Programının çağrısına göre, öğrenciler aşağıdaki özellikleri karşılamak zorunda kaldı:
Üniversite Mirası Genel Müdürlüğü, üniversitedeki gıda satıcılarından uygun fiyatlı ve beslenme açısından dengeli bir teklif olmasını sağlamasını istedi.
UNAM, uyumluluğu doğrulamak için denetim mekanizmalarını güçlendirecektir.
Buna ek olarak, Mexico City hükümeti, mobil topluluk yemek odalarını veya lise yakınlarında kurumlar arası bir komisyona katılacak.
Tüm lise öğrencileri için Benito Juárez Bursu
Lise öğrencilerinin% 100'ü, federal hükümet tarafından verilen yüksek öğrenim Benito Juárez'in evrensel bursuna 10 ay boyunca 1.900 peso desteğiyle erişebilir.
Son duyuru ile UNAM, sosyo -ekonomik çalışmalara göre, lise için bir pilot programı ihtiyaç duyan öğrenciler için “tamamlayıcı gıda desteği” olarak uygulayacak.
Buna ek olarak, kurum ayrıca diğer destek burslarına ek olabilecek gıda desteği vermek için kafeterya alanı kullanılarak elde edilen kaynakları da tahsis edecektir.
Gereksinim
2025-2 Beslenme Destek Programının çağrısına göre, öğrenciler aşağıdaki özellikleri karşılamak zorunda kaldı:
- Okul sistemindeki her kadro takvimine göre, dönem veya yıl boyunca UNAM'da (OS) yürürlükte olun.
- Bu çağrının uyumluluğuna izin verilenler hariç olmak üzere, destek talep ederken ve programın yararını aldığı süre boyunca, başka bir kamu veya özel organ tarafından eğitim için verilen başka bir ekonomik veya aynen fayda yoktur.
- Aile geliri ZSMG'nin altı aylık asgari ücretine eşit veya daha az olan hanelerden gelir.
- Düzensiz öğrenciler (özneleri, kaydedildiği (O), ortalama dikkate alınmadan (O) müfredat hükümlerine uygun olarak tamamlamamış veya akredite eden öğrenciler.
- Ortalama 7.99'a eşit veya eşit olan normal öğrenciler.
- Öğrenciler (işletim sistemleri) Derece kampüsünde halihazırda sıradan kaydı olan ve söz konusu kampüsle ilişkili entegre sistemde desteğin desteğini veren derece seviyesine ilk giriş.
- Bir e -posta hesabı, tek nüfus kayıt anahtarı (curp) ve bulunabilecekleri bir telefon numarasına sahip olun.
- Integra sistemindeki diğer portal aracılığıyla programa giriş talebini kaydedin
- Entegra sistemi aracılığıyla yukarıdaki gereksinimlere dayanarak fakülte veya atlama tarafından öne sürülebilir.
UNAM'da Fiyat İyileştirme ve Yemek Teklifi
Üniversite Mirası Genel Müdürlüğü, üniversitedeki gıda satıcılarından uygun fiyatlı ve beslenme açısından dengeli bir teklif olmasını sağlamasını istedi.
UNAM, uyumluluğu doğrulamak için denetim mekanizmalarını güçlendirecektir.
Buna ek olarak, Mexico City hükümeti, mobil topluluk yemek odalarını veya lise yakınlarında kurumlar arası bir komisyona katılacak.
Tüm lise öğrencileri için Benito Juárez Bursu
Lise öğrencilerinin% 100'ü, federal hükümet tarafından verilen yüksek öğrenim Benito Juárez'in evrensel bursuna 10 ay boyunca 1.900 peso desteğiyle erişebilir.