Sağlık sigortası şirketim Ryanair gibi!

oburefe

Member
Bu daha sonra 68 Euro ve birkaç sent yapar. Kesin miktar, laboratuvarın yakında kan analizi sonucuyla bir araya getireceği faturada olacaktır. Güvenimde aile pratiğinde benden dört tüp alındı. Üç yıl gevşekti, bu da en azından önleyici sınavlar arasında olmalı, böylece yasal sağlık sigortası şirketi bir şey ödüyor. Eskiden iki yılda bir mümkündür. Daha önce. Geçmişte, bu ücretli kişi de çok daha kapsamlıydı.

Zaten gömleğimin kollarını yuvarladığımda, dikişi damarda yönetmeye hazır olduğunu fark ettim. Sonra MFA bana tıp asistanına ne analiz etmek istediğimi sordu. “Kanım?” Belirsiz bir şekilde geri sordum. Elbette, tüplerin hazır olduğunu, ancak hangi değerlerin ilgilendiğini söyledi. Evde, sağlık sigortası şirketi, kontrol kan şekeri ve kan lipiti gitti. Tabii ki, idrar da neyse ki yanımda getireceğim ücretsiz bir performans olarak incelenecekti.

“HM”, diye düşündüm: D vitamini alakalı olabilir. Almanya'daki çoğu insanın bundan muzdarip olduğunu okudum. İçimde ne kadar magnezyum olduğunu bilmek de zarar veremedi. Düzenli olarak spor yapıyorum, belki de önemli bir miktar kaybedilecek. Oh evet, ve PSA değeri, çok önemli! Artırılırsa, bu prostat kanserini gösterebilir. “Bence bu,” dedim. MFA, siparişi bilgisayarı ile ekledi ve 68 Euro bir şey buldu.

Kanım tüplere akarken, son kontrolü hatırladım. O zaman, Gamma GT gibi spesiyaliteler de dahil olmak üzere bulguda en az bir düzine değer vardı. Bu sefer karaciğimin durumu gizli kalacaktı.

Kalkıştan kısa bir süre önce ucuz havayolu Ryanair'in Rieser'ıBihlmayerfotografi/imago

Sonra yıllar önce Ryanair ile bir uçuş hatırladım. Uzun zamandır artık bir havayolunun hizmetlerini kullanmadım ve elbette bir atıştırmalık olduğunu varsaydım. Bir hostes daha sonra dileğim için çok açıktı ve hemen bana fiyatlandırma hakkında bilgi verdi. Sandviç için beş avro? Bir maliyet tuzağına batırıldım ve bir stulü toplamamam için kendimi rahatsız ettim.

Maliyet tuzağı sağlık hizmetleri, diye düşündüm, kollarımdaki iğne. Sağlık sigortası şirketimin yeni fiyatlandırması beni soğuk yakaladı. Şu anda çok fazla önleme konuşması var. Bir hastalığı önlemenin iyileşmesinden daha az pahalı. Birkaç milyar Euro bir araya gelirdi, duydum. Birçok paranın yanı sıra, hayatı sağlıklı yaşadıklarında herkes mutludur. Birisi Almanya'da Almanya'da yaklaşık 140.000 ölümden kaçınılabileceğini hesapladı. Konuşma: Düşük -Most havayolları diğer havayolları kadar güvenli olmalıdır.

Karşılaştırmanın geciktiği doğrudur: Yasal sağlık sigortası düşük maliyetli bir havayolu değildir. Yakında hatırlatacağım. Daha sonra, kase sicilim bana artan ek katkı hakkında bilgi verdiğinde.