Nasıl komplo teorisyeni oldum

oburefe

Member
Tekrar oldu: Kendim teşhis yaptım – bir baş belası kişilik bozukluğu. Ve şöyle geldi: Otoyolda sürdüm, bir korku gezisi oldu. Şantiye, şantiyede sıralandı, bir ve arkaya iki iz değişimi. Bunu planlayan bir fullidiot olmalıydı, bir trafik sıkışıklığı içinde kafamdan geçiyordum. Veya kötü niyetli bir kişi. Belki de Friedrich Merz, SPE'deki Şansölye'nin arkasında, insanlara bu kibarca, 500 milyar Euro'luk bu borç orgyası olan altyapı için özel fonun para atılmayacağı.

İçinde yaşadığım caddeyi düşündüm. Son zamanlarda büyük ve kapalı bir nedenden dolayı kapalı. Muhtemelen parke taşları arasındaki bisikletler için yirmi eğik çubuk daha batırılmalıdır. O zaman hiçbir araba artık oraya park edemedi. Sonunda, okul okul yaparsa, tüm Berlinliler kargo bisikletlerine geçmeye zorlanırdı. BVG fitinde kalıcı grevler. Aynı şekilde Charlottenburg'daki Ring Demiryolu Köprüsü yıkım için onaylandı; Yeşillerin bunu gizlediği sosyal medyada söylentiler var.

Bill Gates akıllı telefon pub görüşmelerini duyuyor mu?

Bu siyasi patronizasyon biçimine karşı, bir şeyler yapmalısınız, dedim ki, konu akşam bir barda geldiğinde bir arkadaşa. Sırıttı ve bu kadar yüksek sesle konuşmamam gerektiğini fısıldadı, çünkü Bill Gates muhtemelen o anda akıllı telefonlarımızda bizi dinleyecekti. Bir kahkaha attım ve bir bira sipariş ettim.

Ancak şimdi huzursuz oldum. Bill Gates ve akıllı telefonlar hakkında daha az, bunu uzun zaman önce biliyordum. Aksine, daha dar ortamımın beni açıkça değerlendirme şekli yüzünden. Her şeyin arkasında bir entrika kokusu kokusu geliştiriyor muyum? İnternette, sorgulayıcı bir kişilik bozukluğundan muzdarip olduğum göstergelerini keşfettim, bu da algımın çatışma yüklü konularda daraldığı anlamına geliyor. Bu yüzden orada durdu: Durum ve durum üzerinde ısrarla ısrarla, etrafımda sürekli haksız kalması gerçeğinde uygunsuz bir şekilde ısrar ederdim. Bu beni kızdırıyor ve içimdeki intikam alanını uyandırıyor.

Berliner Zeitung/Paulus Ponizak

Hipokonder parlaklığı

Christian Schwager sağlık için bir editördür ve bu noktada her iki haftada bir hayali hastalıkları hakkında yazıyor.

Neyse ki, hastalığın bu aşamasına henüz ulaşmadım. Umut var. Umarım birkaç kişi bu kişilik bozukluğundan muzdarip değildir. Geniş bir teori, komplo teorisi ekliyoruz. Hasta hacmi göz önüne alındığında, tıbbi araştırmaların bizimle ilgilenmesi sadece bir zaman meselesidir. İlk projelerden zaten bahsediliyor: “Danışma Pusulası Komplosu Düşüncesi” son zamanlarda bahsedildi. İlk başta bu tesisin hoş bir yayılmaya komplocu düşünceler önereceğini varsaydım. Federal hükümetin vergi parasına sponsor olarak sponsor olmasını garip buldum.

Ancak yanılmışım. Gerçekte, teklif benimle karşı karşıya olan insanlara yöneliktir. Örneğin tanıdıklarıma. Bu artık “Deradikasyon Araştırmaları Merkezi” ve diğer hükümet tarafından finanse edilen hükümet dışı örgütler tarafından tavsiye edilebilir. Konuşmamın bir komplo teorisi olarak kabul edildiğini açıklarken, bu tür bilgileri gizlemeye devam ediyorum. Bir skandal! Ama endişelenme: Kimin arkasında olduğunu buluyorum.