Meksika'daki 40'ının işgücü reformu değişiklikler getirecek ve Covestro buna hazırlanıyor

Arda

Global Mod
Global Mod
Covestro'da, çalışma gününün 40 saate indirgenmesi onaylanırsa, sert bir değişiklik beklenmez. Ecatepec, Meksika Eyaleti'nde faaliyet gösteren poliüretan bitki, sekiz saatlik üç turda dağıtılan beş dönen grupla çalışır. Mevcut yapı, haftada iki gün dinlenmeyi garanti ediyor ve zaten 42 civarında.

Covestro Mexico'daki insan kaynakları direktörü Antonio Bello, “Geleneksel 48 -saat modelinde değiliz. Bu nedenle, reform onaylanırsa, etki bizim için çok güçlü olmayacak.”

Ancak bu, yapılacak herhangi bir ayarlama olmadığı anlamına gelmez. En katı aşamada, çalışma grubu başına ek bir kişi kiralayabilirler. Gün içinde% 20'lik bir kesinti kapsamak için şablonda sadece% 10'luk bir artış olacaktır. Her şey reformun nasıl ve ne zaman onaylandığına bağlı olacaktır.

Meksika operasyonundaki ayarlar

Ecatepec'teki Covestro tesisi, üretim, bakım, güvenlik, mühendislik ve hizmet alanları arasında dağıtılan yaklaşık 200 işçi ile faaliyet göstermektedir. Çalışma günü, sekiz saate kadar üç vardiyaya ayrılmıştır – 06: 00'dan 14: 00'a kadar 14: 00'dan itibaren. 22:00 ve 22:00 ila 6: 00 – her beş haftada bir bir rotasyon ile. Bu, işi ve dinlenme döngülerini ekipler arasında eşit olarak dağıtmanıza olanak tanır.

Endüstriyel operasyon basit değil. Bazı süreçler, verimliliğin kesin kontrolünü ve ekstra saatlerin kullanımını korumaya zorlayan tam bir değişimi aşmaktadır.

Bello, “Covestro'da kimse yılda 250 saatten fazla çalışmıyor. Vardiya ve vardiya arasında en az sekiz saat dinlenmeyi garanti ediyoruz” diyor Bello. Duraklamalar ayrıca yemek, dinlenme alanları ve beslenme desteği ile hazırlanan bir gıda planı sunulmaktadır.

İşgücü reformu haftalık günü azaltacaksa, Covestro etkisini en aza indirmek için önlemler alıyor. Bunlar arasında, eğitim sürelerinin çalışma saatlerinin dışına taşınması ve günde daha fazla personelin dahil edilmesi. Şimdilik acil değişiklik olmasa da, beklenmedik durum planı tanımlanmıştır.

Bitki eğitim süreci iki yıla kadar sürebilir. Yeni gelir genel asistan olarak başlar ve zamanla reaktörleri çalıştırmak veya teknik bakım çalışmaları yapmak için eğitilir. İşe alımda şirket, işbirliği veya geri bildirim alma yeteneği gibi kişilerarası becerilere öncelik vermektedir. “Teknik olan öğreniliyor,” diyor yönetici.

Boru tasarımı veya 3D modelleme gibi daha uzmanlaşmış profiller için zorluk, İngilizce konuşan adaylar bulmaktır. İşte bu noktada işe alım daha zorlaşıyor çünkü Meksika'da, EPI Eğitim Endeksi İlk olarak, baskın seviye temeldir.

Reform ilerlerse, Covestro hazır olduğunu iddia ediyor. Süreçleri zaten yeni standarda yakın. Ayarlamalar dakik olacaktır, ancak arka plan stratejisi değişmez. Bello, “Kuyu ve kültüre yatırım yapmak bizi rekabetçi tutan şeydir. Gün değişebilir, ancak önemli olan insanların bizimle kalmak istemesidir” diyor Bello.