Kendime bir tren yolculuğu nasıl konuşulur

oburefe

Member
Yine oldu. Kendim teşhis yaptım – bilişsel uyumsuzluk azaltma. Ve şöyle geldi: Deutsche Bahn'ı aldım ve heyecanlandım. Gezi zamanında başladı. Diğer gezginler komşu koltuk sıralarına net bir sayı halinde dağıtıldı ve düşünceli. Eşlik eden personel hizmetini örnek bir şekilde gerçekleştirdi.

Seyahat tarihi rezervasyonu yaparken bir hata yapmıştı ve güzel bir demiryolu çalışanı bana bildirmek için sadece geri dönmesine izin verilmişti. Çalışan, demiryolu uygulamam üzerindeki yolculuğu iptal etmemi ve tekrar rezervasyon yapmamı tavsiye etti. Hepsi çok az mali kayıp ile.

Ostbahnhof'a buzdan sprint

Harika bir hizmet. Zug liderinin duyuruları da arzulanan hiçbir şey bırakmadı. Gezginlerin kolektifini sürekli olarak nasıl güncelleyeceğini biliyordu. Örneğin, yolculuğumuzu yavaşlattığımız ve nihayet serbestçe rotada durduğumuz an. “Kesinlikle fark ettiğiniz gibi,” dedi tren yöneticisi, “son olarak daha düşük bir hızda yoldaydık ve şimdi planlanmamış bir destek aldık.” Sebep, otomobillerden birine olası bir hasardır. “Lokomotif sürücü ve ben şimdi dışarı çıkıp bir resim alacağız.” Aşağı Saksonya'daydık.

Düşüncelerim Deutsche Bahn ile önceki gezilere girdi. Bulutlu bir sonbahar gününü hatırladım, burada ayrılma için sağlanan buza ulaşmak için Ostbahnhof'taki Track 3'ten Track 6'ya bir sürat koydum. Başlangıçta seçilen IC gitmedi çünkü çalışan bir tahta kenetlendi. Ayrıca Sultring Günü'nü yazın ortasında hatırladım, burada tesadüfen trenimin planlanandan bir saat önce çıktığını fark ettim. O zamanlar kaçırma korkusu geliştirdim, kısaca Fomo.

Kamuoyu uzun mesafeli trafiği mümkün kılan birçok kendi kendine teşhis düşündüm: tripofobi, misofon, atakofobi. Bu spontan hastalıkları unutmuş olduğumun ne olabileceğini merak ettim. Mümkün olduğunca koşulsuz olarak bir araba, otobüs ve uçağın önünde demiryolu önceliğini vermeye devam ettim.

Akıllı telefonumun arama motoru beni açıkladı. Bilişsel bir uyumsuzluk azalmasıydı. Ya da amatör koyun: En büyük saçmalıktan bahsediyordum. Bunu bir kadın dergisinin yanında okudum, burada tekrar evrim ile ortaya çıktığı, bu becerikli şey. Uyumsuzluk azalması, bir şeyler ters giderse benlik saygımı korumama yardımcı olur. Beni zihinsel olarak sağlıklı tutuyor.

Berliner Zeitung/Paulus Ponizak

Hipokonder parlaklığı

Christian Schwager sağlık için bir editördür ve bu noktada üç yıldır hayali hastalıkları hakkında iki hafta boyunca yazıyor. Burada eski bir fotoğrafta.

Popüler bir bilimsel derginin portalı, beynin mediyokrontal korteksinde bir uyumsuzluk merkezi belirleyen nörobilimci Keie Izuma'yı bildirdi. Görünüşe göre etkilenenler için olumsuz sonuçları olabilecek şeylerden kaçınmaktan sorumludur. Bu alanı güçlü manyetik alanlarla ortadan kaldırarak uyumsuzluk azaltımını felç etti.

Zug liderinin sesi çevrimiçi literatürdeki çalışmalarımı kesintiye uğrattı. “Şimdi yolculuğumuza devam ediyoruz. Arabadaki sınavlar bulgular olmadan. Bulgular olmadan? Benim için böyle bir şey yok. Biraz iyi irade ile her zaman uygun bir tanı bulacaksınız.