İlk seçenek için minimum ortalama nedir?

Arda

Global Mod
Global Mod
UNAM'ın düzenlenmiş geçişi nedir?

UNAM (ENP ve CCH) öğrencilerinin kabul sınavına girmeden okullara ve derecelere girebileceği bir mekanizmadır. Mezunlar, bu talebi gerekli olanlara uyduktan sonra yerine getirebilirler.

Düzenleyici geçiş talep etmek için gereksinimler nelerdir?

UNAM'ın genel kayıt düzenlemelerinin 8. maddesine uygun olarak, ENP ve CCH mezunları lise çalışmalarını en fazla dört yıl içinde tamamlamış, gelirlerinden sayılmış ve minimum ortalama yedi ile sonuçlanmış olmalıdır.

Yani, Düzenlenmiş geçiş hakkına sahip olacak asgari, liseyi dört yıl içinde minimum yedi (7.0) ile bitirmiş olmalıdır. Ancak, ödev tercihini elde etmek için gereksinimler değişir.

Sahip olan mezun olan öğrenciler Bakalorya en fazla üç yılda bitti ve elde ettim Minimum ortalama dokuz (9.0)9. maddeye göre, tercihlerinin kariyerine ve kampüsüne giriş yapacaklar.

Hemen sonraki öğretim yılı için düzenlenmiş geçişten lisans derecesine girmesini isteyebilir veya daha sonra uygulayabilirsiniz. Ancak, başvurunuz arasındaki süre, yüksek öğrenime tahsis için dikkate alınır.

Kaç seçenek seçilebilir?

Düzenlenen geçiş iki yarış seçeneğine izin verir. İlk seçenek için, başvuru sahipleri alanı, kariyer, eğitim sistemini ve öğretim ekibini seçebileceklerdir. Bunun bir önceliği olacaktır, bu nedenle girmeye daha fazla ilgi duyduğunuz kişiyi seçmelisiniz.

İlk seçenekte, erişmek için yerine getirilmesi gereken önkoşullu yarışları seçmek mümkündür.

İkinci seçenek için, ek gelir gereksinimleri olmadan ve yabancı veya yeni oluşturulan mekanlarda öğretilmeyen sadece düşük düzeyde eğitim seçenekleri için alan, kariyer ve sistem seçilecektir.

Tahsis için UNAM genel ortalamayı, Bakalorya'yı bitirmek için gereken süreyi ve yarışların kotasını dikkate alacaktır.

Seçenekleri seçmeden önce, yarışların gereksinimlerini ve talebini gözden geçirmeniz önerilir. https://www.dgae.unam.mx/planes/liciacatura.html